Kohti intuitiivisempaa asiakasportaalia

Lumme Energian brändin tunnettavuuden kasvaessa havahduttiin siihen, että asiakasportaali OmaLumme ei vastaa ilmeeltään modernia brändi-ilmettä eikä sen käyttöliittymä tue intuitiivista käyttökokemusta. Avuksi otettiin ketterä UI-projekti, jossa portaalin ilme freesattiin ja käyttöliittymä uudistettiin visuaalisesti loogisemmaksi ja helpommaksi käyttää.

  • Visuaalisen linjan modernisointi 

  • Käyttöliittymän UI-suunnittelu 

  • Saavutettavuuden ja intuitiivisuuden kehitys 

  • Design system 

Digitaalinen suunnittelu

Parempaa digitaalista käyttökokemusta

OmaLumme-asiointipalvelussa Lumme Energian asiakkaat näkevät palvelusta sähkölaskunsa ja -sopimuksensa sekä voivat sähkönkulutuksen seuraamisen lisäksi hoitaa monta sähkösopimukseensa liittyvää asiaa helposti. Palvelulle suunniteltiin uusi ja moderni visuaalinen ilme, joka vastaa Lumme Energian uudistettua brändi-ilmettä.  

Visuaalisessa ilmeessä huomioitiin erityisesti saavutettavuus ja käyttöliittymän intuitiivisuus visuaalisten valintojen avulla. Kun sisältöä on paljon, visuaalinen harmonisuus ja selkeys korostuu, ja nämä on erityisesti huomioitu uudessa ulkoasussa.  

Käyttöliittymän visuaalisen uudistuksen myötä OmaLumme-palvelun ja Lumme Energian digitaalinen asiakaskokemus nostaa tasoa entisestään modernina, uudistuvana ja tasokkaana palveluntarjoajana. Ratkaisut houkuttelevat sekä uusia asiakkaita, että palvelevat aiempia ja lisäävät näin asiakasuskollisuutta. 

Raikas ja looginen kokonaisuus

Yhteistyö Nitron kanssa oli ripeää ja sujuvaa. Suunnittelijana toiminut Emilia otti laajan kokonaisuuden hienosti haltuun ja onnistui puristamaan rönsyilevästä lähtötilanteesta Lumme Energialle brändinmukaisen, raikkaan, loogisen ja ehyen sivustokokonaisuuden.

Henriikka Auvinen, Digipalveluasiantuntija, Lumme Energia

Saumaton yhteistyö

Uusi ulkonäkö on erittäin kiva. Ulkoasun uudistus sujui kätevästi uuden Design Systemin avulla, joka mahdollisti saumattoman yhteistyön.

Hanna Lehtinen, Järjestelmäasiantuntija Lumme Energialla