Fingenious brand film

Fingenious

Director
Mika Suhonen
Producer
Marika Tulivuori
DOP
Untamo Lehto

Katso seuraavaksi

 • Lumme Energia

  Lumme Energia

  Kun yhdistää upean ja rohkean asiakkaan ja loistavat ja lahjakkaat tekijät, niin lopputulos naurattaa. Saimme ilon säveltää ja tuottaa asiakkaallemme Lumme Energialle oman brändibiisin. Hommahan lähti ihan lapasesta, mutta myös huimaan nousukiitoon kohti suosion aallonharjaa. Sävellys ja sovitus: Tomi Nikulainen ja Jimmy Westerlund Artisti: Pekka Heino Sanoitus: Eka Ruola Animaatio: Juha Raulo Tuottaja: Marika Tulivuori

  Director Tomi Nikulainen

  Katso lisätiedot
 • Volkswagen

  Director Jäppi Savolainen

  Katso lisätiedot
 • Canal+

  Director Pekka Hara

  Katso lisätiedot
 • Canal+

  Director Pekka Hara

  Katso lisätiedot

Palkittuja tuotantoja jo vuodesta 2000

Nitro Film on vuonna 2000 alkunsa saanut Suomen kovimpien asiantuntijoiden filmituotantoyhtiö. Palkittu tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä huippuohjaajien ja alan terävintä kärkeä edustavien alihankkijoiden kanssa. 

Meillä kohtaavat luova tarinankerronta, hävyttömän laadukas tekninen osaaminen ja kovan luokan tuotanto-osaaminen. Oma jälkituotantoyksikkömme ja äänistudiomme tarjoavat laajan valikoiman palveluita erikoisefekteistä sävellystyöhön ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä asiakkaat saavat maamme parasta osaamista kaikissa liikkuvaan kuvaan liittyvissä asioissa aina vaativista kansainvälisen tason brändifilmeistä nopeisiin ja ketteriin videotuotantoihin. 

Meille tärkeintä on työmme laatu ja asiakastyytyväisyys. Pisin asiakassuhteemme on kestänyt jo yli 22 vuotta – ja jatkuu edelleen. Mitäs siitä sanotte? 

Marika Tulivuori

Marika Tulivuori

Executive Producer