Kuljetamme Suomen jalkapalloperhettä

Volkswagen

Autot ja jalkapallo ovat läsnä ihmisen elämässä monella tavalla. On polkuautoa, pikkuautoa ja oikeita autoja. On pihapeliä, korttelisarjaa, liigaa ja EM-kisoja. Volkswagenille, Palloliiton ja Veikkausliigan pääyhteistyökumppanille, suunniteltiin ja tuotettiin Huuhkajat-brändifilmi nostattamaan jalkapallon EM-kisahuumaa sekä juhlistamaan hienoa yhteistyötä suomalaisen jalkapalloilun ja autoilun merkeissä. Vastaava tuottaja: Marika Tulivuori DOP: Teppo Högman

Director
Jäppi Savolainen
Producer
Marika Tulivuori
DOP
Teppo Högman

Katso seuraavaksi

Palkittuja tuotantoja jo vuodesta 2000

Nitro Film on vuonna 2000 alkunsa saanut Suomen kovimpien asiantuntijoiden filmituotantoyhtiö. Palkittu tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä huippuohjaajien ja alan terävintä kärkeä edustavien alihankkijoiden kanssa. 

Meillä kohtaavat luova tarinankerronta, hävyttömän laadukas tekninen osaaminen ja kovan luokan tuotanto-osaaminen. Oma jälkituotantoyksikkömme ja äänistudiomme tarjoavat laajan valikoiman palveluita erikoisefekteistä sävellystyöhön ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä asiakkaat saavat maamme parasta osaamista kaikissa liikkuvaan kuvaan liittyvissä asioissa aina vaativista kansainvälisen tason brändifilmeistä nopeisiin ja ketteriin videotuotantoihin. 

Meille tärkeintä on työmme laatu ja asiakastyytyväisyys. Pisin asiakassuhteemme on kestänyt jo yli 22 vuotta – ja jatkuu edelleen. Mitäs siitä sanotte? 

Marika Tulivuori

Marika Tulivuori

Executive Producer