UI/UX-Designer

Haemme Nitrolle Turkuun tai Helsinkiin jo joitain vuosia kokemusta omaavaa UI/UX-Designeria. Erityisesti työsi tulee painottumaan UI-suunnitteluun, loppuun hiottuihin visuaalisiin prototyyppeihin, sekä design systemien rakentamiseen. Työskentelet sujuvasti tiimissä UX-suunnittelijoiden, analyytikkojen, sisältöosaajien sekä koodarien kanssa.

UI-designSuunnitteluDigitaaliset palvelut

Pähkinänkuoressa

 • Haemme visuaalista digitaalisten palveluiden suunnittelijaa

 • Toimipiste Turku tai Helsinki (etätyömahdollisuus)

 • Hae viimeistään 30.4.2023

Mitä haemme

Sinulla on jo kokemusta lukuisista erilaisista digitaalisista projekteista kuten verkkosivuista, verkkokaupoista tai sovelluksista. Olet utelias luonne ja tiedät, että digitaalinen tuote ei ole koskaan valmis tai täydellinen. Haluat kehittää verkkoratkaisuja, jotka palvelevat loppuasiakasta mahdollisimman hyvin. Ymmärrät, mitä komponenttiajattelu ja atomic design tarkoittaa, ja osaat hyödyntää niitä suunnittelutyössäsi. Figma on pääasiallinen suunnittelutyökalusi, ja käytät sitä tottuneesti. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä osaat perustella suunnitteluratkaisusi niin asiakkaille kuin tiimillekin. Haluat ymmärtää asiakasyrityksen liiketoimintaa ja sen lainalaisuuksia sekä löydät tiedoista suunnitteluun vaikuttavia kriittisiä tekijöitä. Haluat tulkita dataa ja analytiikkaa ja käyttää sitä päätöksentekosi tukena.

Asiat, joista sinulla tulee olla hyvä ymmärrys ja kokemusta:

 • Käyttöliittymäsuunnittelu alustavista suunnitelmista viimeistellyiksi prototyypeiksi saakka (Figma)

 • Käytettävien ja saavutettavien (WCAG) palveluiden suunnittelu

 • Design systemien suunnittelu ja käyttö työssäsi

 

Asiat, jotka lasketaan eduksi

 • Osaat suunnitella, toteuttaa ja fasilitoida workshoppeja

 • Osaat suunnitella ja toteuttaa käyttäjätestejä/asiakastutkimuksia

 • Ymmärrät teknisiä arkkitehtuureja

 • Osaat animoida

 • Osaat 3D-suunnittelua ja mallintamista

Nitro tarjoaa sinulle

 • Tarjoamme vapautta ja vastuuta muokata työnkuvaasi osaamisesi mukaan. Pääset mukaan erilaisiin asiakkuuksiin ja projekteihin, joissa pääset oppimaan, ideoimaan ja kehittämään sekä itseäsi että lopputulosta. Pääset seuraamaan alusta loppuun, miten suunnittelemasi tuote julkaistaan maailmalle ja olet osana sen jatkokehitystä.

 • Pääset osaksi Nitron kasvavaa hybridiporukkaa. Nitrossa huolehdimme hyvästä yhteishengestä ja henkilöstön jaksamisesta sekä kehittymisestä.

 • Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet, kaksi ihanaa työpaikkaa Turussa ja Helsingissä sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Pääset suunnittelemaan palkinnon arvoisia kokonaisuuksia ja digitaalisia asiakaskokemuksia. Nitron suunnittelema verkkopalvelu-uudistus Palloliitolle on finalistina kolmessa kategoriassa Grand One 2023-kilpailussa; Paras digitaalinen palvelu, Paras palvelumuotoilu ja Paras käyttökokemus. Tutustu kisa-entryyn.

Mitä Nitro on?

Me nitrolaiset olemme brändien, monikanavaisen markkinoinnin, tarinankerronnan, digitaalisten ratkaisujen, verkkokehityksen, somen, analytiikan, projektinhallinnan, tuotannon ja liikkuvan kuvan ammattilaisia. Nitrossa yhdistyy yli 60 eri alojen asiantuntijaa, jotka palvelevat erilaisia asiakkaitamme mm. K-Auto, Löfbergs, Mantsinen, Apetit, 02-taksi, Harvia, Helsinki Pride, Palloliitto, Lumme Energia, Barona, Staria, Hakola, Matkahuolto ja monta monta muuta.

Olemme myös kulinaristeja, purjehtijoita, italofiilejä, viherpeukaloita, fantasiafutareita, karaokeharrastajia, koiraihmisiä, kissaihmisiä, rockmuusikoita, sulkapalloilijoita, tanssijoita, kädentaitajia, meditoijia ja paljon, paljon muuta ja mielenkiintoista.

Sinä voit olla ihan sellainen kuin olet. Uskomme, että sovit tähän sekalaiseen sakkiin erinomaisesti.

Kiinnostuitko?

Sijainti
1000
Liitetiedostot (.pdf)

Hae töihin Nitroon

Tule sellaisena kun olet

Meille on tärkeää, että töissäkin saa olla ihan oma itsensä. Nitrossa jokainen voi suunnitella ja olla luova. Meillä luovuus ei ole vain kiiltävää pintaa. Se on luovia prosesseja ja luovia keinoja ongelmanratkaisuun. 

Nitrossa pääset kehittymään ja kasvamaan hyvässä seurassa ilman turhaa pöhinää ja pröystäilyä. Meillä viljellään huonoja puujalkavitsejä ja yrttejä Plantuissa. Joskus on kiireistä ja joskus kevyempää – ja aina on mahtavia työkavereita ja mielenkiintoisia asiakkuuksia. 

Loppujen lopuksi Nitro on kuitenkin työpaikka. Meidän mielestä aika kiva sellainen. 

Anttoni Heikura

Anttoni Heikura

Head of People and Insight