Harjoittelijaksi Nitroon?

Opi alan parhailta. Meillä Nitrossa työskentelee yli 50 markkinointiviestinnän, digitaalisten palveluiden, filmituotannon, asiakkuuksien ja projektijohdon ammattilaista.

Tule kerryttämään kokemustasi ja osaamistasi Nitroon. 

Jokainen meistä on aloittanut jostain – miksi et aloittaisi uraasi Nitrossa alan parhaiden seurassa? Luova hybriditoimistomme yhdistää brändi- ja strategiaosaamisen, luovan tarinankerronnan, digitaalisen suunnittelun, tuotannollisen toteutuksen ja analytiikan. Nitrossa työskentelee moninainen joukko kuvan, videon, tekstin, äänen ja digitaalisten kosketuspisteiden ammattilaisia sekä projekti- ja asiakkuusjohtamisen asiantuntijoita. Meillä jokaisella on vapaus tehdä luovaa työtä omana itsenään. 

Laita hakemus, niin katsotaan miten asiat natsaa. Muista mainita haetko harjoittelupaikkaa ensisijaisesti Helsingin vai Turun toimistoltamme. 

Kiinnostuitko?

Sijainti
1000
Liitetiedostot (.pdf)

Hae töihin Nitroon

Tule sellaisena kun olet

Meille on tärkeää, että töissäkin saa olla ihan oma itsensä. Nitrossa jokainen voi suunnitella ja olla luova. Meillä luovuus ei ole vain kiiltävää pintaa. Se on luovia prosesseja ja luovia keinoja ongelmanratkaisuun. 

Nitrossa pääset kehittymään ja kasvamaan hyvässä seurassa ilman turhaa pöhinää ja pröystäilyä. Meillä viljellään huonoja puujalkavitsejä ja yrttejä Plantuissa. Joskus on kiireistä ja joskus kevyempää – ja aina on mahtavia työkavereita ja mielenkiintoisia asiakkuuksia. 

Loppujen lopuksi Nitro on kuitenkin työpaikka. Meidän mielestä aika kiva sellainen. 

Anttoni Heikura

Anttoni Heikura

Head of People and Insight