Copywriter Trainee

Onko sana hallussa? Onko kynä teroitettu? Jos nämä kliseiset ilmaisut särähtivät korvaasi, lue pidemmälle, sillä Nitro etsii copywriter-harjoittelijaa osaksi luovaa tiimiä suunnittelun ja sisällöntuotannon tehtäviin.

Monikanavaista sisällöntuotantoa

Nitron copy-harjoittelijana suunnittelet ja tuotat tekstisisältöjä sosiaaliseen mediaan, verkkoon ja erilaisiin kampanjamateriaaleihin. Pääset näkemään miten strategioista johdetaan konsepteja ja konsepteista luovaa markkinointiviestintää. Osaamistasosi ja kiinnostuksesi mukaan pääset osallistumaan konseptien ja niiden jalkautusten tekoon.

Nitron hybridiporukassa pääset sukkuloimaan monipuolisten asiakkuuksien parissa. Asiakkainamme on niin Suomen suurimpia yrityksiä kuin kansainvälisiä huippubrändejä sekä myös yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja hyväntekeväisyysjärjestöjä. Työtä tehdään yhdessä asiakkaiden ja meidän kaikkien muiden hybridiosaajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia asiakkuuksia, monipuolisia työtehtäviä ja mukavan työyhteisön. Saat työssäsi myös itsenäisyyttä ja ympärillesi sitoutuneita tekijöitä, joilla on jalat maassa ja rima korkealla.

Nitrosta

Nitrolla on toimistot sekä Turussa ja Helsingissä. Teemme työtä toimistolla muutaman päivän viikossa, ja etätyö mahdollistaa työn tekemisen välillä myös kotoa käsin.

Sinulla on hyvä kielikorva ja tarkka silmä. Ymmärrät eri kanavien ja medioiden eroavaisuudet ja tunnet varsinkin somen lainalaisuudet. Toivoisimme myös suht sujuvaa englannin kielen taitoa.  Muistathan mainita, mikäli olet kiinnostunut kehittymään SEO- ja SEM-osaajaksi (iso plus!) 

Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse vielä osata – tärkeintä on aito halu kehittyä kirjoittajana ja kasvaa ammattilaiseksi osana Nitron porukkaa.

Me nitrolaiset olemme brändien, monikanavaisen markkinoinnin, tarinankerronnan, kampanjasuunnittelun, verkkokehityksen, somen, analytiikan, projektinhallinnan, tuotannon ja liikkuvan kuvan ammattilaisia. Voit tutustua tekemiimme töihin täällä.

Olemme myös kulinaristeja, purjehtijoita, italofiilejä, viherpeukaloita, fantasiafutareita, karaokeharrastajia, koiraihmisiä, kissaihmisiä, rockmuusikoita, sulkapalloilijoita, tanssijoita, kädentaitajia, meditoijia ja paljon, paljon muuta ja mielenkiintoista.

Sinä voit olla ihan sellainen kuin olet. Uskomme, että sovit tähän sekalaiseen sakkiin erinomaisesti.

Täällä jo odotellaan

Lähetä hakemus allaolevalla lomakkeella. Hakuaikaa on perjantaihin 19.5. saakka. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin. HUOM! Jos olet hakenut meille jo tekstinkirjoittajana viimeisen 6 kk aikana, meillä on hakemuksesi tallessa.

Kiinnostuitko?

Sijainti
1000
Liitetiedostot (.pdf)

Hae töihin Nitroon

Tule sellaisena kun olet

Meille on tärkeää, että töissäkin saa olla ihan oma itsensä. Nitrossa jokainen voi suunnitella ja olla luova. Meillä luovuus ei ole vain kiiltävää pintaa. Se on luovia prosesseja ja luovia keinoja ongelmanratkaisuun. 

Nitrossa pääset kehittymään ja kasvamaan hyvässä seurassa ilman turhaa pöhinää ja pröystäilyä. Meillä viljellään huonoja puujalkavitsejä ja yrttejä Plantuissa. Joskus on kiireistä ja joskus kevyempää – ja aina on mahtavia työkavereita ja mielenkiintoisia asiakkuuksia. 

Loppujen lopuksi Nitro on kuitenkin työpaikka. Meidän mielestä aika kiva sellainen. 

Anttoni Heikura

Anttoni Heikura

Head of People and Insight