Future Welding

Kemppi

Miten kuvata jotain, jota ei vielä ole olemassa? Helposti: Pitää vain kuvitella tulevaisuus ja sitten luoda se tyhjästä. B2B-markkinointiakin tehdään ihmisille ja sitä pitää lähestyä samalla kunnianhimolla kuin kuluttajamainontaa tai draamaa. Kuva kertoo tarinan ja ääni tekee siitä totta. Äänisuunnittelu Tomi Nikulainen Musiikki Torsti Spoof

Director
Mika Suhonen
Producer
Marika Tulivuori
DOP
Kari Kylänpää
Animation / TD
Mare Ollinkari
Juha Raulo
Samuli Homanen
Composing
Torsti Spoof

Katso seuraavaksi

 • Staria

  Staria

  Kun bränditarina syleilee universumia, jää näyttävälle visuaalisuudelle todellakin tilaa. Kun kuvaaminen on mahdotonta, punnitaan kyky luoda pikseleitä tyhjästä. Yksisarvisen sikiön esittäminen on haaste, jollaisia Nitro Film on kuin luotu selättämään. 3D Mare Ollinkari Äänisuunnittelu Tomi Nikulainen

  Director Mika Suhonen

  Katso lisätiedot
 • Raute

  Director Mika Suhonen

  Katso lisätiedot
 • Matkahuolto - radio

  Director Tomi Nikulainen

  Katso lisätiedot
 • Barona

  Director Juho Konstig

  Katso lisätiedot
 • Barona - radio

  Director Tomi Nikulainen

  Katso lisätiedot

Palkittuja tuotantoja jo vuodesta 2000

Nitro Film on vuonna 2000 alkunsa saanut Suomen kovimpien asiantuntijoiden filmituotantoyhtiö. Palkittu tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä huippuohjaajien ja alan terävintä kärkeä edustavien alihankkijoiden kanssa. 

Meillä kohtaavat luova tarinankerronta, hävyttömän laadukas tekninen osaaminen ja kovan luokan tuotanto-osaaminen. Oma jälkituotantoyksikkömme ja äänistudiomme tarjoavat laajan valikoiman palveluita erikoisefekteistä sävellystyöhön ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä asiakkaat saavat maamme parasta osaamista kaikissa liikkuvaan kuvaan liittyvissä asioissa aina vaativista kansainvälisen tason brändifilmeistä nopeisiin ja ketteriin videotuotantoihin. 

Meille tärkeintä on työmme laatu ja asiakastyytyväisyys. Pisin asiakassuhteemme on kestänyt jo yli 22 vuotta – ja jatkuu edelleen. Mitäs siitä sanotte? 

Marika Tulivuori

Marika Tulivuori

Executive Producer