Avoin hakemus

Haluatko olla osa Nitron hienoa tarinaa? Meillä Nitrossa työskentelee yli 50 markkinointiviestinnän, digitaalisten palveluiden, filmituotannon, asiakkuuksien ja projektijohdon ammattilaista.

Tule Nitroon

Haluatko olla osa Nitron mieletöntä matkaa? Meillä saattaa olla tuoli odottamassa juuri sinua. Tuolin mukana saat mahtavia asiakkaita, monenlaisia työkavereita, osaamistasi vastaavaa palkkaa sekä vapauden tehdä luovaa työtä omana itsenäsi. Laita hakemus, niin katsotaan miten asiat natsaa. 

Muista mainita haetko työpaikkaa ensisijaisesti Helsingin vai Turun toimistoltamme (etätyötkin onnistuvat, mutta olisihan se kiva joskus nähdä irl). 

Kiinnostuitko?

Sijainti
1000
Liitetiedostot (.pdf)

Hae töihin Nitroon

Tule sellaisena kun olet

Meille on tärkeää, että töissäkin saa olla ihan oma itsensä. Nitrossa jokainen voi suunnitella ja olla luova. Meillä luovuus ei ole vain kiiltävää pintaa. Se on luovia prosesseja ja luovia keinoja ongelmanratkaisuun. 

Nitrossa pääset kehittymään ja kasvamaan hyvässä seurassa ilman turhaa pöhinää ja pröystäilyä. Meillä viljellään huonoja puujalkavitsejä ja yrttejä Plantuissa. Joskus on kiireistä ja joskus kevyempää – ja aina on mahtavia työkavereita ja mielenkiintoisia asiakkuuksia. 

Loppujen lopuksi Nitro on kuitenkin työpaikka. Meidän mielestä aika kiva sellainen. 

Anttoni Heikura

Anttoni Heikura

Head of People and Insight